Signs of Light 

Spirituele tekeningen

Welkom op mijn website

 

Graag wil ik mezelf aan u voorstellen. Ik ben Mary van Heijst, ik woon in Veldhoven

Via deze website wil ik u bereiken voor de speciale spirituele tekeningen die ik sinds jaren volgens intuïtie creëer. Vele ontvangers van deze tekeningen hebben me laten weten enorm veel kracht te krijgen door deze tekeningen waar ook altijd een boodschap bij hoort. 

Ontdek mijn tekeningen op de fotogalerij en webshop op deze website.

De activiteitenagenda in tabblad 'Bezoek een beurs",  zal u informeren welke Spirituele Beurzen u zou kunnen bezoeken in het land waar ik zelf ook aanwezig zal zijn. Op verzoek zal ik ook een tekening voor u maken tegen een kleine vergoeding.


 
Gastenboek

Kathelijn Groeneveld
09-06-20 15:15:11
Marij, u heeft een aantal jaar geleden een tekening gemaakt voor mij op een beurs in Venlo.
Ik vond het prachtig, maar nu pas begrijp ik de tekening. U heeft Lemurië getekend. En ik mag dit nu herinneren! Een aantal weken geleden zag ik Lemurië in mijn droom. Ik ging op zoek naar uw tekening, omdat ik zeker wist dat het woord hier op moest staan. Maar tevergeefs..
Ineens kwam het besef dat de tekening ZELF Lemurië is..
Dank u wel!! Wauw!
Liefs Kathelijn
N.R. van der Neut
24-09-18 10:58:10
Hele mooie tekeningen die je echt weten te raken. Het persoonlijke contact met Mary van Heijst is erg prettig en ongedwongen. De voetreflexmassage is écht heerlijk en heeft me veel nieuwe energie en inzichten gegeven!!!!
Tonen: 5  10