Signs of Light - Reiki Praktijk & Spirituele tekeningen

           

Reiki, Voetreflexologie, Kleurentherapie praktijk

 


Reiki

Reiki is een methode om anderen energie te geven die door het lichaam zelf wordt gebruikt om te verbeteren. Reiki helpt het lichaam én de geest om zichzelf te genezen. Reiki energie is intelligent en bepaalt zelf wat er in het lichaam of de geest gebeurt en komt ten goede van de ontvangende partij. De hoeveelheid energie die stroomt, is afhankelijk van het niveau van de Reiki gever, gecombineerd met de ontvankelijkheid van degene die ontvangt.

Voetreflexmassage

Voetreflexmassage is een natuurgeneeswijze. Via massage van de voetreflexzones worden organen, zenuwen of weefsels behandelt die in verbinding staan met drukpunten op de voet. Hiermee bereik je een verhoging van het zelfgenezend vermogen. Er komt een betere doorbloeding en afvalstoffen worden afgevoerd. Ook worden eventuele blokkades opgeheven (lichaamsprocessen die gestagneerd zijn komen weer op gang).

Tevens geeft deze massage een diepe ontspanning en zal het lichaam en geest in harmonie met elkaar brengen.

Kleurentherapie

Harmonie en evenwicht in het lichaam brengen is de basistoepassing van kleurentherapie. Immers voelt iemand zich fijner als het lichaam met kleuren in balans is en daarmee zal de gezondheid sterk verbeteren. In het verleden werden warmte, kleuren, kruiden en licht als helende toepassing gebruikt. Met de moderne technieken van vandaag is het dan ook een prachtige combinatie.

Tarieven

Een consult c.q. behandeling van een uur kost  EUR 35,00.

Laat u gerust een berichtje voor mij achter via het contactformulier hier rechts op deze pagina.